Ändring av belöningarna.Såhär såg min lista ut fram tills idag...
3 kg
- Wii-spelet "My fitness coach - dance workout".
6 kg - Två tränings/hälsotidningar.
10 kg - DELMÅL! Nya träningskläder.
13 kg - Body shop-grejer till litet hemmaspa.
16 kg- MÅL! Ett par svarta jeans.
 

Men, jag känner att jag behöver inga nya träningskläder. Det är bättre att jag lägger pengar på det när jag är klar med min viktminskning istället. För nu vet jag att vid -10 kg, så kommer jag inte behöva nya kläder, för dom gamla kommer sitta bra ändå (snarare bättre än tidigare...). Och, mitt sista mål; ett par jeans. Nej, jag håller mig ifrån kläder tror jag. Jag tror snarare att jag siktar på en viktnedgång på ca 18-20 kg istället, men jag tar 16 kg som mitt "nöjdhetsmål". Då kommer jag nog känna mig tillfreds med mig själv iallafall. Sen får vi se vad som händer.

Uppdaterad belöningslista:
3 kg - Wii-spelet "My fitness coach - dance workout".
6 kg - Två tränings/hälsotidningar.
10 kg - DELMÅL! Köpa någonting som jag verkligen vill ha just då, ett "impulsköp".
13 kg - Body shop-grejer till litet hemmaspa.
16 kg- MÅL! En parfym.

En parfym (lutar just nu åt en Escada-parfym) kanske inte låter så speciellt för vissa av er, men jag har velat ha en hur länge som helst, men varit för "ekonomisk" för att köpa en till mig själv. Så det tycker jag att jag kan få belöna mig med, lite mer "lyx" än vad jag är van vid att slösa på mig själv.
Och till delmålet, ett "impulsköp". Sådana gör jag aldrig. Aldrig. För jag anser mig inte ha råd med det. Men till mitt delmål, 10 kg tycker jag ändå är rätt bra jobbat, så ska jag unna mig det. Vad som jag känner för, men det kan ju inte vara för dyrt heller. Men det ska inte heller vara "en penna" liksom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0